Anthony Smith erkänner: Har ingen lust att möta Alexander Gustafsson

✅ "Lionhearts" märkliga uttalande ✅ "Ville inte fightas"

Anthony Smith kommer att ställas mot Alexander “The Mauler” Gustafsson på UFC Stockholm den 1 juni. Detta bara månader efter att “Lionheart” förlorat sin titelchans mot Jon Jones i början av mars. Smith hade inte mycket att sätta emot mästaren, utan blev överkörd över fem ronder och fick dessutom smaka ett otillåtet knä framåt slutet av matchen.

Läs mer: Alexander Gustafsson osäker på framtiden – om han förlorar mot Smith

Men att möta Gustafsson i Globen verkar inte tilltala Smith nämnvärt. I en nylig intervju med ESPN erkänner han att han egentligen hade väntat ett tag på att gå nästa match efter den tuffa förlusten mot Jones.

– Det är väl dags igen, antar jag. Jag ville inte fightas så snart, men jag tackar inte nej till en match. Jag antar att jag får byta mitt telefonnummer efter det här, men jag är inget fan av att tacka nej till möjligheter, säger Smith.

Dessutom, avslöjar Smith, ville han egentligen ta ledigt ända till januari 2020 innan han accepterade en ny UFC-match. Detta blir hans sjätte fight på femton månader.

– Jag håller fortfarande på att bearbeta förlusten mot Jones. Jag ville egentligen återvända först i januari nästa år, säger Smith.

Du hittar all information om kommande UFC Stockholm här.

 

Vad tycker ni om “Lionhearts” inställning till fighten?

 

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...