Domaren bad om ursäkt – då kallas han för “fegis” av Anthony Smith

✔ "Lionheart" är inte nöjd - trots brutala överkörningen

UFC-domaren Jason Herzog fick utstå en hel del kritik för att han inte stoppade mötet mellan Glover Teixeira och Anthony Smith förra veckan.

UFC-resultat: Glover Teixeira glänser – BRUTALISERAR Anthony Smith

Matchen fick fortgå till den femte ronden, innan den till sist stoppades efter att Smith fått ta för mycket stryk – men de allra flesta var överens om att mötet borde ha stoppats mycket tidigare än så.

En som inte höll med om allmänhetens åsikt var “Lionheart” själv, som menade på att han var nöjd över att få falla med flaggan i topp.

– Jag är nöjd med både domarens och mitt teams beslut. Jag gjorde det som behövdes för att stanna kvar i matchen. Jag gick ut på min sköld. Det är min regel, punkt slut, sade Smith efter matchen.

Anthony Smith inte nöjd: “Fegt”

Domare Herzog valde ändå att gå ut med en ursäkt efter matchen – något som inte föll i god jord hos Smith. I ett nyligt inlägg på Twitter menar han att ursäkten var “feg”.

Via Twitter:

“Lionheart”, som besegrade Alexander “The Mauler” Gustafsson så sent som förra sommaren, har nu två förluster på sina tre senaste matcher.

Läs också: Anthony Smiths raseri mot media – efter läskiga inbrottet

Teixeira, 40, plockade emellertid hem sin fjärde raka UFC-seger mot Smith, och verkar vara nu vara tillbaka i världstoppen på riktigt efter flera år av blandade resultat.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...