anthony smith jon jones underskattad
Från vänster: Anthony Smith och Jon Jones.

Anthony Smith förklarar – därför bör han inte underskattas mot Jones

✅ "Lionheart" om kommande titelfighten: "Kommer att straffa sig någon gång"

Jon Jones är i princip redan klar för sitt nästa titelförsvar. “Bones” kommer att ta sig an Anthony “Lionheart” Smith på UFC 235 i Las Vegas – förutsatt att Nevadas atletiska kommission godkänner honom för tävlan.

Läs mer: Jon Jones klar för ny titelmatch på UFC 235 i Las Vegas

Jones har redan nu utsetts till stor oddsfavorit att vinna matchen – vilket har fått Smith att reagera. I en nylig intervju med MMAjunkie berättar “Lionheart” att han förvånas över att ses som en enkel match för mästaren:

– Jag tycker att det är helt j*vla otroligt att alla tror att Jones kommer avsluta mig i den första ronden, säger Smith.

Smith imponeras inte heller över Jones nyliga titelseger mot Alexander “The Mauler” Gustafsson, vilket var mästarens första match på 15 månader.

– Jag imponerades inte. Och jag menar inte att det inte var en bra prestation, för det var det. Men jag såg inget jag inte kan hantera. Jag såg en kille som har hål i sitt game som kan utnyttjas så länge du attackerar på rätt sätt, fortsätter “Lionheart”.

Vidare menar Smith att Jones har en vårdslös fightingstil som kan komma att straffa sig på UFC 235.

– Jon är en kille som trivs i farliga situationer, och jag tror att det kommer att straffa sig någon gång. Till sist kommer någon att hinna ikapp honom. Hans stil är för galen. Man kan inte vara vårdslös för alltid, och jag tror att jag kommer vara killen som straffar honom, avslutar Smith.

 

Tror ni att Smith kan skrälla mot Jones? Kommentera nedan!

 

Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...