Anthony Smith rasar efter skitsnacket – totalsågar Luke Rockhold!

✅ Har ledsnat - efter hånen: "Ingen gillar honom!"

På lördag är det dags för den svenske toppfightern Alexander “The Mauler” Gustafsson att göra upp med Anthony “Lionheart” Smith. En match som svensken bör vinna enkelt – i alla fall om man ska tro Luke Rockhold.

Läs mer: Därför har Anthony Smith ingen gameplan för Alexander Gustafsson

Den tidigare mellanviktsmästaren har varit tydlig med att han tror att “The Mauler” kommer att avsluta Smith på lördag, något som fått den senare att reagera.

I en nylig intervju med MMAjunkie tar han heder och ära av Rockhold, som han menar att “ingen gillar”.

– Ingen i UFC tycker om Luke Rockhold. Ingen i personalen gillar honom. Ingen av cheferna gillar honom. Inte en enda fighter gillar honom. Han kan sitta på TMZ och snacka hur mycket skit han vill, men i slutändan är det ingen som gillar honom, vilket är det viktiga. Det handlar om att hur du behandlar folk så att de respekterar dig, menar Smith.

“Jag är inte den som …”

Smith ställer sig oförstående till Rockholds skitsnack, och menar att det bara är att fråga om han vill ha en fight mot honom.

– Du behöver inte övertyga mig. Jag är inte den som behöver sporras in i en fight på det sättet. Allt du behöver göra är att fråga. Vill du ha en fight? Visst. Vi kör. Det är allt du behöver göra, fortsätter Smith.

UFC Stockholm går av stapeln den 1 juni. Du hittar allt du behöver veta om galan här.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara