Anthony Smith talar ut om skadan: “Ville amputera”

✅ "Skit samma - vi kapar av det bara"

Lätta tungviktaren Anthony Smith har inte klivit in i buren sedan han åkte till Alexander Gustafssons hemmaplan i Stockholm och avslutade stjärnsvensken i fjärde ronden.

Nu är han dock redo att ta sig tillbaka till buren och har ett möte inbokat med topprankade Glover Teixeira.

I början av veckan gästade Smith Ariel Helwanis podcast. Han berättade då om skadan som gjorde att han började fundera på amputation. Skadan gäller ett pekfinger som är så fullt med ärrvävnad att det hindrar honom från att använda fingret normalt.

Detta skapade så mycket frustration att han flera gånger funderade på att kapa av fingret.


LÄS MER: Anthony Smiths otäcka skada mot The Mauler – se röntgenbilder här!


“Vi pratade om att amputera mitt pekfinger, på grund av att all ärrvävnad blockerade ligamentet att röra sig fram och tillbaka. Jag var redo att säga ‘skit samma’ – jag är trött på all rehab.

Ville tillbaka och fightas så snart som möjligt, och att kapa av fingret var det snabbaste sättet” sade Smith under intervjun.

Anthony Smith kliver in i buren mot Teixeira den 25:e april under galan UFC on ESPN+ 31. Galan äger rum i Lincoln, Nebraska. Du kan se hela intervjun med Smith här.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...