ÄNTLIGEN! Carlos Condit säger att han är redo för comeback

Det verkar som att vi kommer att få se Carlos Condit tillbaka i buren! Den 33-åriga fightern från Albuquerque säger att han är intresserad av match i december eller januari.

Carlos Condit är ett av de absoluta toppnamnen inom UFC men tyvärr har fans inte fått se honom tävla på över ett år. I augusti 2016 så förlorade han sin andra match i rad efter att ha blivit utstrypt av Demian Maia och dessförinnan hade han förlorat en mycket jämn titelmatch mot den dåvarande welterviktsmästaren Robbie Lawler.

Fortfarande rankad högt

Efter förlusten mot Maia hörde man inte särskilt mycket från 33-åriga Condit men han har fortfarande behållit sin plats på topp 10-rankingen där han just nu innehar #7-platsen.

Då Condit tidigare pratat om pension så var det många som spekulerade om matchen mot Maia var den sista för ”The Natural Born Killer”.

Nu ser det dock ut som att Condit är tillbaka och sugen på att bygga vidare på den karriär som tagit honom ända till UFC-toppen vid två tillfällen.

 

Vem vill du se Condit möta i sin comeback?

 

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Carlos ConditSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem borde David Teymur möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...