Äntligen – “Real Champ” Nate Diaz avslöjar när han gör sin comeback!

✅ Nate Diaz är äntligen klar för en retur ✅ Blir det i MMA eller boxning?

Det ser ut som väntan äntligen är över för alla Nate Diaz-fans. På sin Instagram avslöjade den populära fightern att han siktar på en retur i maj, juni men ännu står det inte klart om han siktar på att återvända till UFCs oktagon eller om han tänker göra slag i saken och göra sin professionella boxningsdebut?


“Sick of sitting around waiting for you fuckers to do shit there’s no excitement in this fight shit step your games up I’ll see u around may, June. Sincerely The Real Champ” skrev Diaz på sin Instagram


Diaz har inte tävlat sedan augusti 2016

Senaste gången som Diaz den yngre steg in i buren så mötte han lättviktmästaren Conor McGregor i en efterlängtad returmatch. Diaz vann det första mötet via submission men denna gång vann McGregor via majoritetsbeslut efter fem ronder och irländaren gick sedan vidare till att besegra Eddie Alvarez i en kamp om lättviktsbältet.

“The Notorious” har också hunnit göra sin boxningsdebut mot Floyd Mayweather medan det varit relativt tyst kring Diaz nästa steg i hans kampsportskarriär.

Han matchades tillfälligt mot Tyron Woodley men matchen föll igenom efter att Diaz begärt en saftig summa för att ställa upp.

Alvarez ställer upp som motståndare

Det är ännu oklart om Diaz redan har en motståndare klar. En som dock anmäler sig som intresserad av att möta Stockton-fightern är den före detta mästaren Alvarez som var snabb på att svara Diaz:

 

Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...