Hoppar in mot supertalangen – bara timmar innan invägningen!

✔ Norrlänningen räddar showen

Den obesegrade Stockholmsfajtern Bartosz Wojcikiewicz kommer nu ta sig an Anton Larsson från Umeå under morgondagens Superior Challenge 21.

Detta efter att Larsson gått med på att hoppa in som ersättare – bara några timmar innan galans invägning.


LÄS MER: Superior Challenge 21 – Matchkort, Tider och Info

LÄS OCKSÅ: Adam Westlund talar ut om “grova” problemen: “Extremt påfrestande”


Wojcikiewicz, ett av Sveriges allra hetaste MMA-stjärnskott, har den senaste tiden bokats mot ett flertal motståndare som sedan har behövt dra sig ur. Talangen från Forca Fighting var tidigare bokad mot brasilianaren Raymison ”Formiga” Bruno som skulle ha blivit hans mest rutinerade motståndare hittills.

Anton Larsson van att fajtas på kort varsel

Larsson var redan på plats i Stockholm som en del av Fernando Flores team, när han accepterade matchen mot Wojcikiewicz. Han tävlar vanligen i flugvikt (56,7 kg) och har inte världens mest tjusiga record (3-6 som proffs), men är likt klubbkamraterna på Renyi Fight Camp en tuffing som inte backar från en fajt.

Faktum är att Larsson också hoppade in på väldigt kort varsel under AK Fighting Championship 2 i Stockholm för nästan exakt ett år sedan. Då tog han sig an Kevin Osorio i bantamvikt (61,2 kg) – den här gången blir det en ännu tuffare match mot Wojcikiewicz i samma viktlass.

Wojcikiewicz har vunnit sex matcher i rad och många tror att han har en framtid i större organisationer. På Superior Challenges senaste gala besegrade han fransmannen Mathieu Morciano via TKO.

Streama staredowns live på MMAnytt!

I kväll klockan 18.00 är det dags för ceremoniell invägning och staredowns inför lördagens Superior Challenge 21 på Stockholmsmässan. MMAnytts team kommer att vara på plats och sända direkt på Facebook.

Våra reportrar kommer också att intervjua flera fajters under kvällen.

Kategorier
Senaste NyttSuperior Challenge

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara