Antonio “Bigfoot” Silva förlorar via domslut på RCC Boxing Promotions i Jekaterinburg

Idag gick Antonio “Bigfoot” Silva sin första match efter att ha blivit släppt av UFC förra månaden och det blev en domslutsförlust för den före detta UFC-tungviktaren, rapporterar MMA Fighting.

I förra månaden släpptes brasilianen Antônio “Bigfoot” Silva (19-11, 1 NC) efter tre raka T/KO-förluster för organisationen. Han lyckades dessutom endast vinna tre av sina 11 UFC-matcher. Idag gick han sin första match för organisationen Titov Boxing Promotion i en match mot Ivan Shtyrkov (5-0) i Jekaterinburg i Ryssland.

Under den första ronden var det ganska jämnt men det var farligt nära att matchen stoppades i den andra ronden då ryssen brutalt motade slag mot Silvas ansikte men domaren lät matchen att fortsätta. Silva lyckades komma tillbaka in i matchen och ta den till en tredje och sista rond. Men matchen avgjordes till slut via domslut, ett domslut som ryssen tog hem.

Silva gick sin sista UFC-match i september på UFC Fight Night 95 i Curitiba mot Roy Nelson (22-13) men knockades i den andra ronden.

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Antonio "Bigfoot" SilvaNyheterSenaste Nytt
4 Kommentarer
 • Andreas Alexandersson
  18 November 2016 at 11:19

  Bara tragiskt. Lägg ner för helvete

  • Picknickname
   18 November 2016 at 11:35

   Mycket tragiskt! Han skulle möjligen vara en bra motståndare för Fedor nu för tiden. Två stora namn, revanch och en gnutta chans för fedor som i mina ögon också borde lägga ner…

   • MMAbytteknik.se
    19 November 2016 at 10:01

    Ivan Shtyrkov menar du då eller? Fedor har bevisat med sina senaste vinster att han förtjänar möta Ivan.

    • Picknickname
     19 November 2016 at 06:09

     Ursäkta? Senaste vinsten var väl ändå ingen “riktig” vinst. Han fick ohälsosamt mycket stryk i den matchen… Hur mycket även jag skulle vilja se Fedor i topp igen så inser jag att den tiden är förbi. Samma gäller nog Bigfoot. Dom skulle fortfarande dra in bra med pengar på ett returmöte och möjligtvis kan Fedor få revanch idag!?

  Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...