Arantes vs. Emmett senaste tillskottet på UFC Gdánsk

Felipe Arantes och Josh Emmett fyller ut matchkortet på UFC Fight Night 118.

En spännande match har lagts till på matchkortet för UFC Gdánsk den 22:a oktober. Felipe Arantes, som i helgen skulle ha mött Luke Sanders i Pittsburgh, var tvungen att dra sig ur dagen innan galan på grund av sjukdom. Arantes går nu upp en viktklass till fjädervikt och möter Josh Emmett.

Emmet, 32 är en före detta lättviktare med ett matchfacit på 11-1, som i sin senaste match åkte på sin första förlust mot Desmond Green, på UFC 210 i april. Arantes, 29 gör comeback i fjädervikten efter tre matcher i bantamvikt. “Sertanejo” har ett matchfacit i bantamvikt på 2-1 med vinster på avslut mot Yves “Tiger” Jabouin och Jerrod Sanders.

Eric Perez (vänster) är den enda som besegrat Felipe Arantes (höger) –
Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

De två möts nu, förmodligen på underkortet i Gdánsk, Polen. I huvudattraktionen på UFC Fight Night 118: Cerrone vs. Till möts det obesegrade stjärnskottet Darren Till och veteranen Donald “Cowboy” Cerrone i en lättviktsmatch.

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 118

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...