Arman Popal. Foto: Stefan Romare/Alex Wayne-MMAnytt

Ny svensk i Cage Warriors – går delad huvudmatch nu i helgen!

✅ Hoppar in mot hemmafighter på kort varsel

Arman Popal är klar för sin största match hittills i karriären. Redan nu i helgen kommer han nämligen fightas för Cage Warriors – en av de ledande MMA-organisationerna i Europa.

Popal, 33, hoppar in på kort varsel och tar sig an hemmafightern Adam Ventre i ett lättviktsmöte på Cage Warriors 107. Galan äger rum i Liverpool, England nu på lördag och Popal vs. Ventre utgör nu den delade huvudmatchen.

Organisationen offentliggjorde nyligen matchningen via Twitter:

Cage Warriors 107 toppas av ett tungviktsmöte mellan Tom Aspinall och Mickael Ben Hamouda.

Även bokad för AK Fighting Championship 2

Arman Popal (4-2 som MMA-proffs) har vunnit fyra av sina senaste fem matcher och kommer senast från en TKO-vinst mot Alejandro Toutparfait på Galan – Lord of the Cage i Gävle. Motståndaren Adam Ventre (7-4 som MMA-proffs) har å andra sidan vunnit tre av sina senaste fyra matcher, men blev senast knockad av Tim Barnett på Cage Warriors 101.

Enligt källor till MMAnytt har Popal skrivit på för en match med Cage Warriors. Ett nytt kontrakt för fler matcher kan dock bli aktuellt beroende på hur helgens match slutar.

I skrivande stund väntas Arman Popal även fightas på AK Fighting Championship 2, som äger rum i Solnahallen i Stockholm den 16 november. Där har han dock inte fått någon motståndare bekräftad ännu.

Har Arman Popal vad som krävs för att ta karriären till nästa nivå? Det får vi se på Cage Warriors 107 under den fullspäckade MMA-helgen som väntar!

Kategorier
Cage WarriorsSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...