Här blir Arnold Schwarzenegger påhoppad bakifrån – med en hoppspark!

✅ VIDEO: Man ger sig på legendariske kroppsbyggaren! ✅ "Glad att idioten inte störde min Snapchat"

Den folkkäre skådespelaren och legendariske kroppsbyggaren Arnold Schwarzenegger, 71, överfölls i helgen. Detta när han närvarade under sporteventet Arnold Classic i Johannesburg, Sydafrika.

En video på händelseförloppet sprids nu som en löpeld på nätet och har bland annat delats av UFC:s vd Dana White. Klippet visar hur Schwarzenegger står och filmar och pratar med fans – när han plötsligt träffas av en hoppspark bakifrån.

View this post on Instagram

This moron drop kicked 71 year old @schwarzenegger at an event in South Africa.

A post shared by Dana White (@danawhite) on

Gärningsmannen föll till marken efter sparken och blev omedelbart omhändertagen av säkerhetsvakt, medan han vrålade:

– Hjälp mig, jag behöver en Lamborghini!

Arnold Schwarzenegger: “Inget att oroa sig för”

Efter incidenten gick Schwarzenegger ut med ett kort uttalande, där han menar att han först inte ens märkte att han sparkades i ryggen.

– Tack för er uppmärksamhet, men det finns inget att oroa sig för. Jag trodde bara att jag blev knuffad av publiken, vilket händer ofta. Jag insåg att jag blev sparkad först när jag såg videon. Jag är bara glad att idioten inte störde min Snapchat, skriver Arnold Schwarzenegger (via Twitter):

Vidare vädjar Schwarzenegger till fansen att rikta sin uppmärksamhet till de 24 000 atleter som deltog i 90 olika grenar, inklusive diverse kampsporter, under eventet i Johannesburg – istället för att ge gärningsmannen det utrymme han vill ha.

Eventet pågår fortfarande – just nu körs matcher i karate.


RELATERAT: Arnold Schwarzenegger hyllar Conor McGregor!


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara