Artem Lobov insinuerar pension efter förlusten mot Andre Fili

Artem Lobov har nu förlorat fler matcher än han har vunnit och det får honom att överväga att pensionera sig från sporten.

Artem Lobovs förlust mot Andre Fili i helgen gör att “The Russian Hammer” numera har ett negativt matchfacit på 13-14-1-1 NC och endast två vinster på sex UFC-matcher. Conor McGregors lagkamrat Lobov brukar oftast skina med självförtroende men det verkar som att det senaste nederlaget har fått honom att tänka över sin karriär som professionell fighter.

“Ska tänka på framtiden”

På Twitter skrev Lobov att han inte vet vad framtiden har att bjuda på men att han inte vill pensionera sig och återvända om och om igen:


Läs mer: UFC Fight Night 118: Cerrone vs. Till – Fullständiga resultat


Gick fem ronder mot Cub Swanson

Lobov har gjort sig ett namn som en fighter med både hjärta och charm. Tyvärr har hans resultat i buren inte varit i hans favör trots att han imponerade på många då han gick fem ronder mot Cub Swanson i april.

En som dock inte tyckte att Lobov skulle pensionera sig var Charles Rosa som utmanade honom på Twitter och snabbt fick svar på tal:

Relaterad läsning:

 

Tycker du Lobov borde pensionera sig ?

 

Kategorier
Artem LobovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...