Identitet avslöjad: Polisen griper “UFC-fighter” som sköt åtta personer

✔ Öppnade eld med gevär - efter att ha blivit nekad inträde till bar

Polisen har nu gripit den gärningsman som hävdade att han var “en UFC-fighter från Kalifornien” och sköt åtta personer.

Det var under fredagskvällen i förra veckan som 37-åriga Jenelius Crew blev nekad inträde till en bar i Texas för att han var för full. Efter att ha yppat orden “vet du inte vem jag är? Jag är en UFC-fighter från Kalifornien” så gick han sedan och hämtade ett gevär som han öppnade eld med.

Fem kvinnor och tre män skadades i vansinnesdådet men lyckligtvis ådrog sig ingen av dem några allvarliga skador. Attacken lämnade dock MMA-världen i en bisarr situation där bland annat UFC-chefen Dana White uttalande sig.

 – Hur jävla galen är den här skiten? Hela världen är helt jävla skruvad just nu.

Men om namnet Jenelius Crew inte låter bekant så är det för att han INTE är en UFC-fighter. Istället är han en man som vid flera tillfällen hamnat i problem med lagen.

Han har bland annat häktats misstänkt för grov misshandel med dödligt vapen och avtjänade en villkorlig dom. Det finns ingenting som tyder på att Crew ens gått en professionell MMA-match, än mindre tävlat för någon större organisation.

Hetast just nu:

Kategorier
Senaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara