Foto: Instagram/@karlalbrektsson

AVSLÖJAR: Bellator kommer till Sverige 2020!

✅ "Turné som sträcker sig över åtta städer ..."

Det verkar som att Bellator äntligen gör sig redo för att besöka Sverige. MMA-organisationen, som anses vara världens största efter UFC, planerar nämligen en gala i Stockholm under året. Detta enligt vd:n Scott Coker.

– Nästa år har vi två nya städer att besöka. Vi kommer definitivt komma till Amsterdam nästa år och vi försöker få in Stockholm också, säger Scott Coker i en intervju med MMA Junkie och fortsätter:

– Det kommer vara en turné som sträcker sig över åtta städer, som ska byggas för den europeiska marknaden. Vi kommer slänga in några av våra fighters utifrån där också, men för det mesta ska det vara en europeisk serie byggd för europeisk TV för att bygga nya europeiska fans och förhoppningsvis hitta nya europeiska stjärnor.

Flera svenskar med Bellator-kontrakt

Organisationen såg först ut att göra sin Sverigedebut under 2019, vilket aldrig blev av. Men nu verkar man vara redo att etablera på den nordiska marknaden.

Den senaste tiden har flera svenska fighters börjat få in foten i Bellator. Under 2019 har vi sett fighters som Karl AlbrektssonOliver EnkampMalin Hermansson och Camila Rivarola fightas i organisationen.

När Bellator väl gör sin debut i Stockholm lär dörren även öppnas för andra lokala talanger. Det återstår att se när eventet blir av.

Vilka fighters vill ni se fightas när Bellator kommer till Sverige? Kommentera era förslag!

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...