Avslöjar: “Så ska UFC 249 bli den bästa galan någonsin”

✔ Dana Whites nya plan för storgalan

UFC-bossen Dana White fortsätter smida planer även under dessa kristider. Mycket av det som händer i MMA-världen just nu cirkulerar kring storgalan UFC 249: Khabib vs. Ferguson. Galan har ännu inte fått någon officiell plats bekräftad, efter att den flyttats från Brooklyn.

PPV-galan var i riskzonen då stora delar är världen stänger ner alla sportevenemang på grund av smittospridningen, men White har varit envis och fortsatt lova fansen att UFC 249 kommer att ta vid.

I en intervju med ESPN avslöjade att man inte bara tänker arrangera galan som planerat, man funderar även på att lägga till många av de framemotsedda matcher som den senaste tiden har flyttats.

Ett exempel han nämner är tungviktsmötet mellan Francis Ngannou och Jairzinho Rozenstruik. De två brutala knockout-artisterna skulle ha mötts i huvudmatchen nu i helgen.


Relaterat


Francis Ngannou har testats för corona

I en nylig intervju med Submission Radio berättade “The Predator” att han har blivit testad för Corona-smittan.

Ngannou tar för givet att även hans motståndare kommer att testas, och att UFC som vanligt kommer att göra allt som står i deras makt för att se till inga fighters hälsa hotas.

“Jag tror att det blir samma motståndare och jag tror att han också har blivit testad.

Så länge han är frisk är nog planen densamma,” sade Ngannou.

Vilka matcher vill ni se flyttas till UFC 249? Kommentera!

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara