Badou Jack är förtvivlad – “Fegisar kan inte vinna utan att fuska”

✔ Titelmatchen inställd!

Badou Jack gick ilsket ut på sociala medier och meddelade att hans match mot Jean Pascal har ställts in.

Pascal har åkt fast i ett dopingtest och kommer därför inte få gå returmatchen mot Badou om titeln. Senast de boxades var i december 2o19 och då förlorade Badou via delat domslut, men enligt Badou var domslutet felaktigt och misstankar om fusk fanns redan då.

– Jean Pascal testade positivt för tre olika substanser. Vi misstänkte att han var smutsig redan första gången, det var därför vi efterfrågade ett VADA-test inför den här matchen, skriver Badou på sociala medier.

Pascal fick ta emot flera ordjabbar från Badou, som nu står utan match med endast sex dagar kvar till eventet i Miami den 6 juni.

– Han har blåst mig på min upprättelse. En gång en fuskare, alltid en fuskare. Fegisar kan inte vinna utan att fuska, skriver Badou.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Badou Jack “The Ripper” (@badoujack)

 


HETAST JUST NU


Badou Jack inväntar ny motståndare

Badou vill ha en ersättare och är inställd på att fortfarande slåss den 6 juni. Han meddelar att hans team jobbar på en lösning.

För tillfället har ingen annan match bokats in, men hans agent Arash A Naderi meddelar via Expressen att även Mayweather promotions letar efter en ersättare.

Enligt Naderi ska det inte vara svårt att hitta en ny motståndare då den personen skulle få chans att slåss på samma gala som Floyd Mayweather Jr. Huvudmatchen den 6 juni på galan i Miami är nämligen mellan Mayweather och Logan Paul.

– Med tanke på huvudmatchen kommer alla världens ögon vara riktade mot ringen den 6:e juni. Det är nog det största lockbetet för att hitta en motståndare, säger Naderi till Expressen.

Vem vill du se Badou möta om en vecka?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Badou JackFloyd MayweatherSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...