Badou Jack invägd och klar – knuffar motståndaren efter staredown

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Det gick hett till mellan svenske Badou Jack och motståndaren Marcus Browne under invägningen ✅ Pacquiao och Broner möts i huvudmatchen

I helgen är det inte bara dags för superfighten mellan Henry Cejudo och TJ Dillashaw – utan vår störste svenske boxare just nu, Badou Jack, går match.

Han möter den obesegrade Marcus Browne i den delade huvudmatchen under Manny Pacquiao vs Adrien Broner. Interimtiteln i 79 kgs-klassen står på spel mellan “The Ripper” och “Sir”.

Både Jack och Browne vägde in på 175 lbs (79.3 kg) och vid den traditionella staredownen började de två snacka med varandra. När de sedan vände sig om för att posera för kamerorna blev det direkt gruff och funktionärerna var tvugna att gå emellan.


Relaterat


Jack verkade inte allt för upprörd, medan Browne fortsatte att gläfsa i bakgrunden. Spana in hela invägningen med Jack och Browne i videorutan ovan!

Manny Pacquiao och Adrien Broner invägda och klara

Huvudattraktionen är som tidigare nämnt mellan legenden Manny Pacquiao och Adrien Broner. “Pac-Man” vägde in på 146 lbs (66.2 kg) medan Broner vägde in på 146.5 lbs (66.4 kg).

 

Kategorier
Badou JackSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...