Badou Jack kan gå match på samma gala som Mayweather-McGregor

Floyd Mayweather tror att matchen mot Conor McGregor blir av. Och han vill gärna ha med sig svenske Badou Jack på underkortet.

Under lördagen närvarade boxningsstjärnan Floyd Mayweather (49-0 boxning) i London, där Mayweather Promotions Gervonta “Tank” Davis (18-0 boxning) försvarade sitt IBF-bälte i superfjädervikt mot Liam Walsh (21-1 boxning).

Davis vann matchen via teknisk knockout och i segerintervjun hade han Mayweather vid sin sida – som givetvis själv fick ta emot frågor om den omtalade superfighten mot UFC-mästaren Conor McGregor (21-3 MMA).

Vill ha med sig “Tank” och Badou Jack på underkortet

Nyligen stod det klart att McGregor har skrivit på sitt kontrakt för stormatchen. Mayweather tror nu att matchen kommer bli verklighet – och vill dessutom ha med sig både Davis och svenske Badou Jack (21-1-2 boxning) på underkortet.

Jack, som var den regerande WBC-mästaren i supermellanvikt innan han nyligen lämnade ifrån sig bältet, gillade vad han hörde och svarade nyligen med följande tweet:

Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara