Bare Knuckle-matchen avslutas med KNOCKOUT – på tre sekunder!

✔ Diaz har vunnit två matcher - på 76 sekunder!

Uly Diaz behövde bara tre sekunder för att skriva in sig i historien med en imponerande knockout mot Donelei Benedetto. De båda möttes under helgens Bare Knuckle Fighting Championship 14 som gick av stapeln i Miami, Florida.

Så fort som startsignalen ljöd så attackerade Diaz med en snabb kombination som genast sänkte Benedetto. Kolla in den blixtsnabba vinsten här:

 

Det var Diaz andra match och andra seger i BKFC. I februari debuterade han för Bare Knuckle-organisationen med en knockout på 73 sekunder mot Brian Maxwell.

BKFC har kommit att bli en gigant inom kampsportens värld och knyter allt större namn till sig, däribland flera före detta UFC-fighters.

Den omåttligt populära MMA-fightern Paige VanZant är den senaste i raden av storstjärnor att skriva kontrakt med BKFC. Hon skulle ha gjort sin debut i november men drabbades av Covid. Hon har nu tackat ja till att ta sig an Britain Hart men ännu är inte matchen officiell.

Nästa gala går av stapeln den 4 december och bjuder bland annat på en BKFC-debut från den före detta tungviktaren i UFC och Bellator Mark Godbeer.


Relaterat


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara