Bea Malecki skickar glad hälsning från sjukhuset – efter knockoutförlusten

✔ "Trodde inte det skulle hända så här..."

Den svenska UFC-bantamviktaren Bea “Bad News Barbie” Malecki blev tilldelad sin första proffsförlust inom MMA i helgen efter ett möte med Josiane Nunes. Det hindrade dock inte svenskan från att med ett leende göra det bästa utav situationen och försöka se saker från den ljusa sidan.

Matchen mellan Malecki och Nunes var fartfylld och inledningsvis jämn. Efter ett började dock Nunes press bli för mycket för en snabbt tröttnande Malecki som till slut blev träffad av ett hård slag som sänkte och avslutade henne.

Det var den första gängen som Malecki blivit knockad – något hon berättade om i ett uttalande till hennes fans.

– Så jag trodde inte det skulle hända så här, sade Malecki via sociala medier. Min första knockoutförlust och förhoppningsden sista. Jag mår bra, min armbåge gör ont och jag har ont i huvudet, så de ville kolla upp det, så jag är här på sjukhuset. Tack allihopa för all kärlek!

 


INSTA


HETAST JUST NU


Vinstsviten nu bruten

Malecki gjorde sig känd för de flesta under sin tid i den 28:e säsongen av The Ultimate Fighter. Hon blev besegrad av Leah Letson i öppningsronden men gjorde en stark nog insats för att få en chans i UFC.

På hemmaplan i Stockholm tog Malecki emot brasilianskan Duda Santana och efter att ha hamnat på mattan lyckades svenskan vinna på submission i den andra ronden. Därefter ställdes hon mot Veronica Macedo i Brasilian och vann ett tufft krig via enhälligt domslut.

Malecki tvingades dra sig ur två matcher på raken på grund av skador och andra anledningar innan mötet mot Nunes bokades. Det är ännu inte klart när hon återvänder till buren men det förmodas inte dröja alltför länge.

Vem borde Bea Malecki möta efter förlusten mot Josiane Nunes?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Bea MaleckiSenaste NyttSvenska Fighters

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...