Bekräftat: Anthony “Rumble” Johnson återvänder till UFC

✔ Johnson annonserar sin comeback - efter att Cormier och Jones lämnat dörren öppen!

Anthony “Rumble” Johnson pensionerade sig i april 2017 efter ännu en submission-förlust mot Daniel Cormier. Men i samma vända som Cormier annonserar sin egen pension från sporten så står det nu klart att “Rumble” kommer att återvända till buren.

Enligt Johnsons manager Ali Abdelaziz så kommer den före detta titelutmanaren att återvända till The United States Anti-Doping Agencys (USADA) provtagning i denna vecka. Att Johnson testas för otillåtna preparat i sex månader är ett krav för att han ska kunna återvända till tävlan.

 – Ärligt talat så har jag saknat sporten, sade Anthony Johnson under en presskonferens. Jag har saknat att tävla.


Relaterat


Anthony Johnson återvänder till lätt tungvikt

Efter att Johnson lämnat sporten 2017 så började han dela med sig av inlägg där han såg väldigt kraftig ut. Bilderna fick folk att spekulera att Johnson eventuellt skulle komma tillbaka som tungviktare, om han någonsin gjorde sin comeback.

Även “Rumble” har insinuerat att han tittat på tungviktsklassen, men i samband med sin retur säger han dock att det är lätt tungviktsdivisionen som är målet.

Hans tajming kunde inte passat bättre då Cormier pensionerat sig och den före detta mästaren Jon Jones nyligen lämnat ifrån sig bältet. Potentiella motståndare inkluderar nu istället topprankade namn som Dominick Reyes, Thiago Santos och Jan Blachowicz.

 

Vem vill du se “Rumble” möta i sin retur?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Anthony JohnsonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara