Bekräftat: Jimmie Rivera får topprankat motstånd som ersättare för Cruz

Det står nu klart att Jimmie Rivera kommer att delta under UFC 219 den 30 december då organisationen hittat en ersättare åt "El Terror" Rivera.

Jimmie Rivera var i full förberedelse inför sitt livs match då han var inbokad för att att möta den före detta mästaren Dominick Cruz under UFC 219 den 30 december. Tyvärr så bröt Cruz armen i träning men nu står det klart att UFC redan hittat en ersättare.

Möter “Hands of Stone” Lineker

Trots att många utmanat Rivera inför december-galan så står det nu klart att det blir John Lineker som hoppar in och ersätter Cruz.

Lineker återvände till buren i oktober då han tog hem ett enhälligt domslut över Marlon Vera. Det var brasilianarens första match efter att han förlorade en hård kamp mot T.J. Dillashaw och bland annat fick käken frakturerad.

Rivera har i sin tur tjugo raka segrar över bland annat Urijah Faber och nu senast Thomas Almeida.

Matchen är den senaste i raden av möten att utannonseras. För några dagar sedan kunde MMAnytt.se rapportera att galan med största sannolikhet fått sitt huvudmatch då en titelmatch i fjädervikt mellan mästarinnan Cristiane “Cyborg” Justino och Holly Holm också bekräftades av UFC.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Jimmie RiveraSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara