Bekräftat: Max Holloway vs. Brian Ortega under UFC 231

✅ MMAnytt kan bekräfta: Max Holloway vs. Brian Ortega är klart för UFC 231 i Toronto, Kanada ✅ Båda tar med sig imponerande vinstsviter till buren

Max Holloway vs. Brian Ortega är nu officiellt inför UFC 231, det kan källor bekräfta till MMAnytt. Nyhetssidan TSN var först med rapportera nyheten om att titelmatchen i fjädervikt kommer att gå av stapeln den 8 december i Toronto, Kanada.

Fjäderviktsmästaren Holloway har minst sagt haft ett skakigt år med tre inställda matcher men siktar åtminstone på att avsluta året med ett titelförsvar.

Holloway vs. Ortega var först inplanerat inför UFC 226 i juli men “Blessed” Holloway blev tvungen att dra sig ur efter att ha uppvisat symptom på hjärnskakning – bara dagar innan mötet. Sedan dess har titelmatchen varit i något av ett limbo, speciellt efter rapporter om Holloways hälsproblem varit värre än förväntat.

De senaste veckorna har det ryktats om att titelmatchen är på gång och att båda parter hade kommit överens muntligt. Nu har dock titelmatchen fått både en plats och ett datum.

UFC 231: Holloway vs. Ortega

Både Holloway och Ortega tar med sig väldigt imponerande vinstsviter till buren. Holloway har inte förlorat sedan början av 2014 och har sedan dess radat upp tolv vinster över namn som Cub Swanson, Jeremy Stephens, Anthony Pettis och Jose Aldo.

Ortega är i sin tur obesegrad i sin professionella MMA-karriär med fjorton vinster. I mars blev han första man att knocka Frankie Edgar och van därmed sin titelchans.

Max Holloway vs. Brian Ortega – oddsen

Ohmbet har redan tagit fram oddsen inför titelmatchen och det är fjäderviktsmästaren “Blessed” Holloway som öppnar upp som favorit:

 

Max Holloway (1.73) vs. Brian Ortega (2.20)

 

 

Kategorier
Senaste NyttUFC 231

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara