Bekräftat: Ronda Rousey skriver kontrakt med WWE

Det står nu klart att Ronda Rousey skrivit kontrakt med wrestling-organisationen WWE.

Det står nu klart att en av UFCs största stjärnor, den före detta mästarinnan Ronda Rousey nu har ett kontrakt med wrestling-organisationen WWE. Det betyder att sannolikheten för en retur till MMA har blivit alltmer osannolik för “Rowdy” Rousey.

Har två raka förluster i MMA

Rousey har inte klivit in i buren sedan hon i december 2016 återvände till den division som hon en gång dominerade med en järnhand. Hon mötte den regerande mästarinnan Amanda Nunes men det tog under en minut innan hon blivit knockad och åkte på sin andra raka förlust.

Matchen mot Nunes var hennes första efter titelförlusten mot Holly Holm i november 2015 och sedan dess har det varit mycket tyst kring Rousey, åtminstone gällande hennes MMA-karriär.

30-åringen har under tiden istället ägnat tiden åt skådespeleri och har också omgärdats av rykten om en eventuell flytt till wrestling-organisationen WWE, en nyhet som nu bekräftas:

Kategorier
Ronda RouseySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]