Belal Muhammad visar upp skadan efter huvudmatchen

✔ "Det är dags att fixa UFC-handskarna!"

Huvudmatchen mellan Belal Muhammad och Leon EdwardsUFC Vegas 21 slutade i ett no contest-beslut.

Tidigt i den andra ronden fick Muhammad ett finger i ögat från Edwards. Fingret gjorde så pass mycket skada att Muhammad inte kunde fortsätta.

“Remember the Name” Muhammad fördes direkt till sjukhus efter den olyckliga matchen. På Twitter visar han upp skadan och skriver en lättande kommentar.

 – Jag är hjärtekrossad över att min första huvudmatch slutade på detta sätt, men gud planerar bäst. Förlåt till alla fans och UFC, ni förtjänade en hel match. Alhamdulillah, synen är på väg tillbaka och jag har ingen permanent skada på ögat. Jag kommer att återvända och Leon Edwards, jag vill ha en returmatch.HETAST JUST NU


UFC-profilerna vill se en förändring efter skadan på Belal Muhammad

I september 2019 stoppades matchen mellan Yair Rodriguez och Jeremy Stephens. Anledningen var att Rodriguez petade Stephens i ögat. Den matchen varade i endast femton sekunder och de mexikanska fansen fick således inte se sin fajter visa upp sig på hemmaplan.

Nu var det Edwards fans som inte fick se honom prestera. Edwards hade inte tävlat sedan juli 2019 och skulle äntligen få göra sin efterlängtade retur. Tyvärr var det ett olyckligt placerat finger som satte stopp för hans återkomst.

På Twitter uttrycker flera MMA-profiler befriande kommentarer gällande Muhammads tweet om läkning. Dock kommer Dan Hardy och Aljamain Sterling med konkreta åsikter gällande framtiden för UFC.

Se reaktionerna nedan.


Håller ni med Dan Hardy och Aljamain Sterling?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Belal MuhammadLeon EdwardsSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...