Bellator 213 Hawaii – Grand Prix Countdown – Avsnitt två

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Se avsnitt två av countdown inför Bellator 213 på Hawaii ✅ Ed Ruth och Neiman Gracie möts i kvartsfinalen av Bellator Welterweight Grand Prix

I helgen är det dags för Bellator att göra något som UFC ännu inte lyckats med – att hålla ett event på den tropiska ön Hawaii.

Inte nog med att de debuterar på Hawaii innan UFC, de gör det dessutom med två galor i rad! I huvudmatchen möts flugviktsmästarinnan Ilima-Lei Macfarlane och forna UFC-titelutmanaren Valerie Letourneau.

Dessutom går en av kvartsfinalerna i Bellator Welterweight Grand Prix av stapeln – den trefaldige All-American-brottaren Ed Ruth tar sig an den unge Gracie-produkten Neiman Gracie.

Kortet innehåller även två spännande matcher med riktigt härdade veteraner: Lyoto “The Dragon” Machida mot forne mästaren Rafael Carvalho och Muhammed “King Mo” Lawal mot Liam McGeary.

Spana in avsnitt två av Bellator 213 – Hawaii: Countdown – WW Grand Prix avsnitt två i videorutan ovan!


Relaterat

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...