Bellator 214: Henry Corrales tokknockar Aaron Pico i första ronden!

✅ Topptalangen Pico blir avslutad tidigt ✅ Svär igenom halva tacktalet - utmanar Patricio Pitbull för rematch! ✅ Se knockouten här!

De lovande fjäderviktarna Aaron Pico (4-2) och Henry Corrales (18-3) möttes i natt under Bellator 214. Bägge fighters bar imponerande segrar med sig in i buren, och segraren var i stort sett garanterad en topposition i divisionen.

Matchen inleddes i ett hårt tempo, och det var Pico som gjorde bäst av sig då han sänkte sin motståndare tidigt. Corrales lyckades dock återhämta sig och i clinch fick han in ett förödande slag som sänkte Pico. Därefter följde Corrales upp med slag på marken, och segern var ett faktum.

Corrales svor upprepade gånger genom sitt tacktal, och uttryckte en önskan om att möta Patricio “Pitbull” Freire för en returmatch, men säger att alla topprankade fjöderviktare står näst på tur.

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...