Bellator-bossen avslöjar: Fedor kan bokas mot forne UFC-mästaren

✅ Den ryske legendaren har tecknat nytt kontrakt ✅ Två av Bellators största profiler kan kollidera

Den ryske tungviktslegendaren Fedor Emelianenko har tecknat ett nytt kontrakt med Bellator. Detta avslöjade Bellators vd Scott Coker i samband med helgens Bellator 222. Det är dock inte klart hur många matcher kontraktet innefattar, men enligt Coker kommer de följande matcherna i Bellator vara ryssens sista innan pension.

Det finns inget datum eller gala planerad för Emelianenkos återkomst, men han planeras gå match i år. Han har hittills gått fyra matcher i Bellator med ett matchfacit på 2-2.

Fedor vs “Rampage”?

Vad gäller motståndare var dock Coker något mer öppen för en särskild fighter: den forne UFC-mästaren Quinton “Rampage” Jackson – något han berättade för pressen på plats under presskonferensen för Bellator 222. Det är än så länge ingen match som är bokad, men snarare en matchning som intresserar Coker.

Emelianenko inledde 2018 med två knockoutvinster i Bellators tungviktsturnering – då han avslutade både Frank Mir och Chael Sonnen. I finalen blev ryssen själv knockad av turneringens vinnare och dubbelmästaren Ryan Bader.

Jackson förlorade två raka matcher i Bellator mellan 2017-2018, men avslutade förra året med en spektakulär knockoutseger över ärkerivalen Wanderlei Silva.

Vill du se Emelianenko möta “Rampage”? Vem hade vunnit? 

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara