Bellator-chefen utmanar Dana White: “Skulle älska det!”

✔ Scott Coker har stora planer för fjäderviktsmästaren A.J. McKee!

Bellator-chefen Scott Coker är öppen för ett samarbete med UFC och har skickat en utmaning till UFC-chefen Dana White om att anordna en match där den nykrönta Bellator-mästaren A.J. “The Mercenary” McKee tar sig an en UFC-fighter.

McKee vann fjäderviktsbältet mot Patrício “Pitbull” Freire via submission förra helgen på Bellator 263. Matchen var även finalen av Bellators fjäderviktsturnering som hade 1 miljon dollar (cirka 8,6 miljoner kronor) i prispengar till vinnaren.

Med segern över “Pitbull” innebär det att McKee fortfarande är obesegrad och utökar sin segersvit till 18 matcher i rad samt är vinnaren av Bellators fjäderviktsturnering och tar hem fjäderviktstiteln.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Bellator MMA (@bellatormma)

McKee var publikfavoriten och fick ett enormt stöd inför och under fajten. En bit in i första ronden smällde det till rejält och McKee fick in en huvudspark som han följde upp med hårda slag som fick “Pitbull” att hamna på mattan.

“The Mercenary” trodde att han hade avslutat “Pitbull” och höjde sina händer för att fira. Men det skulle visa sig att så inte var fallet och “Pitbull” klarade av att återhämta sig och ta sig upp på fötterna igen. McKee valde då att fortsätta sätta press på sin motståndare och kunde trycka upp “Pitbull” mot buren och fick in en stående guillotine som avslutade matchen i första ronden.


HETAST JUST NU


Scott Coker skickar en utmaning till Dana White!

“Pitbull” var både Bellators fjäderviktsmästare och lättviktsmästare inför Bellator 263 vilket gör McKee’s seger ännu mer imponerande. Enligt Coker är McKee så duktig fighter att han har vad som krävs för att möta vem som helst i UFC:s fjäderviktsdivision.

I en intervju på presskonferensen efter Bellator 263 nämnde Coker att de skulle gå med på att samarbeta med UFC för att få till en match.

– Jag skulle älska det, att se McKee tävla mot andra fighters! Men det kommer inte att hända eftersom UFC inte är intresserade av att göra affärer på det sättet.

– Men jag tror alla håller med mig om att McKee kan tävla mot vem som helst just nu. Alla vet att han kan göra det. Så ifall UFC vill boka en match kommer vi acceptera direkt, sade Coker.

 

Vilken UFC-fighter skulle du vilja se A.J. McKee möta?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Dana WhiteNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...