Bellator-mästaren ger Dana White en galen utmaning – vill betta miljoner!

✔ Bellators dubbelmästare utmanar Khabib och Volkanovski ✔ "Jag kommer att minnas dessa ord när jag knockat dig!"

Bellator-mästaren Patrício Freire är en av världens bästa fighters och det är han villig att satsa pengar på. Den brasilianska stjärnan är den regerande dubbelmästaren i både fjäder- och lättviktsklassen men säger att han även skulle kunna besegra UFC-eliten.

Efter att UFC-chefen Dana White skrattat åt idén att göra affärer med Bellator så kom “Pitbull” Freire med ett överraskande uttalande.

Brasilianaren sade sig villig att betta 1 miljon dollar, ca 8,7 miljoner kronor, på att han klarar av att besegra mästarna i fjäder- och lättvikt Alexander Volkanovski och Khabib Nurmagomedov.

Volkanovski nappade snabbt på erbjudandet och manade White att anta utmaningen:

 – Lättaste pengarna du någonsin kommer att tjäna Dana White, vi gör det!

Freire gav snabbt Volkanovski svar på tal:

 – Jag kommer att minnas dessa ord när jag knockat dig. Satsa dina pengar om du törs Dana White!


Relaterat


Bellator-mästaren vs UFC-mästaren?

Det är inte särskilt troligt att vi får se Bellator-mästaren “Pitbull” ta sig an någon i UFC, åtminstone så länge han har kontrakt med Bellator.

En annan före detta Bellator-mästare kan dock hamna i UFC. Michael Chandler blev nyligen fri från sitt Bellator-kontrakt och kan därmed skriva på ett nytt med UFC.

Freire har just nu en vinstsvit på fem raka, däribland en TKO-vinst över Chandler. Volkanovski har i sin tur nitton raka vinster, varav nio är i UFC. Khabib är obesegrad och inbokad för att ta sig an Justin Gaetjhe i slutet av oktober.

Kategorier
BellatorDana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara