Ryska MMA-veteranens galna bekännelse: “Jag försökte få coronaviruset”

✔ Såhär gick den ryska Bellator-fightern tillväga

Bellator-fighter Sergei Kharitonov är inte orolig för den rådande pandemin, tvärtom! I ett inlägg på sociala medier så avslöjar ryssen att han medvetet gått till ställen där han visste att folk var sjuka så att han själv kunde bli smittad av coronaviruset.

 – Även om någon i min närhet hostar så blir jag inte särskilt rädd, sade Kharitonov. Jag måste erkänna att när jag var i Moskva så gick jag till ställen där folk hostade. Jag ville få coronaviruset själv, så att jag kunde känna hur det kändes och vilket typ av virus det är.

– Olyckligt nog, eller tursamt så hände det dock inte. Uppenbarligen så fungerar mitt immunsystem.

Kharitonov har öppet varit kritisk mot världens hantering av pandemin och bland annat sagt att fler kommer att dö på grund av kriminalitet och svält än på grund av viruset. Skulle Kharitonov lyckas med konststycket att bli smittad så kommer han att göra en rad av MMA-stjärnor sällskap.

UFC-fighter Lyman Good och före detta UFC-fighters Eric Silva och Sergio Moraes har alla testat positivt. Moraes kallade viruset för hans “svåraste motståndare hittills” och säger att han var väldigt bekymrad för sitt välmående efter att han fick stora problem med att andas.

Ryska Kharitonov rekommenderar kalla bad för att förhindra att man får viruset:

View this post on Instagram

Смой коронавирус ледяной водой!!! Только вперёд!!! @bellatormma @ufc @bellatorkb @ufceurope @m1global @zharafight #bottlecapchallenge #камчатка #коронавирус #coronavirusitaly #corona #coronavirusitalianews #хабаровск#екатеринбург#спорт#подготовка#сборы#америка#россия#европа#украина#казахстан#беллорусия#минск#команда#Тольковперединешагуназад#самбо#дзюдо#армейскийрукопашныйбой#универсальныйбой#бокс#кикбоксинг#грекоримскаяборьба#вольнаяборьба#слававдв#победа2020

A post shared by Sergey Kharitonov (@kharitonovmma) on

 

39-åriga “Paratrooper” Kharitonov tävlade senast i slutet av februari då han vann via KO i World Total Kombat Federation. Innan dess hade han fyra matcher i Bellator, där han bland annat besegrade Roy Nelson och Matt Mitrione. I november blev han själv knockad av Linton Vassell.

“Paratrooper” har delat bur och ring med några av sportens allra främsta och har vinster över före detta UFC-mästarna Fabricio Werdum, Alistair Overeem och Andrei Arlovski.

 

Vad tycker du om Kharitonovs uttalanden?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...