Bellator välkomnar Logan Paul till MMA-buren: “Vi gör det”

✔ "Ja, jag skulle göra MMA"

Bellator-presidenten Scott Coker är öppen för att ta in Logan Paul i MMA-världen, om det är någon han vill.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Coker bevittnade Paul gå åtta ronder mot Floyd Mayweather och han var imponerad av Youtube-stjärnans förmåga i boxningsringen. Med en bakgrund inom brottning skulle han kunna bidra med något unikt i Bellator, om båda vill att det ska hända.

– Jag tycker att den här grabben har visat atletisk förmåga med att gå in i ringen med Floyd. Han är också en “High school all-star-brottare” från Ohio, och jag tror han bara blir bättre och bättre på kampsport, sade Coker till MMAfighting.

– Om han vill ge sig in på MMA, så gör vi det.


HETAST JUST NU


Logan Paul vill prova på MMA

På presskonferensen efter matchen mot Mayweather uttryckte Paul ett intresse att ge sig på MMA någon gång i framtiden.

– Ja, jag skulle göra MMA, sade Paul.

– Jag skulle göra det, för att jag är en bra grappler. Först och främst är jag en brottare, och jag tycker det vore fånigt att inte använda det i boxning, så gott jag kan.

Paul-bröderna har klättrat på kampsportscenens marknad det senaste året. Jake Paul knockade Ben Askren tidigare i år och nu gick storebror åtta ronder mot en av de bästa boxarna genom tiderna, om inte den absolut bästa. Nu får vi se om Coker tar emot Paul inom en snar framtiden och om han har det som krävs för att stå sig mot Bellator-fajters.

Hur bra skulle Paul prestera i MMA och i Bellator?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
BellatorJake PaulSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...