Bellator vill arrangera “Venom” Page vs. Paul Daley men en av dem vägrar skriva på

Det verkar inte som att Michael "Venom" Page vs. Paul Daley kommer att bli av. Enligt Page så har nu Daley tackat nej hela tre gånger.

Michael “Venom” Page vs. Paul Daley är en hatmatch som byggts upp under några år men aldrig blivit av.

De två slagskämparna har gång på gång hamnat i luven på varandra och efter att Daley förlorade mot Rory MacDonald under Bellator 179 så utbröt ett bråk efter att Daley gått raka vägen mot Page som satt i publiken.

Page: Bellator försöker arrangera matchen men Daley vägrar

Enligt en video som Page skickade till MMA-journalisten Ariel Helwani så försöker Bellator att anordna matchen men att Daley vägrar skriva på.

Enligt “Venom” Page så är det tredje gången som de försökt få till matchen, som i sådana fall skulle vara huvudmatch under en London-gala, men utan positiva resultat.

Nu säger “Venom” Page att det var sista gången som han tänker försöker få till en match mot Daley och kallar honom bland annat för en besvikelse.

Se den uppmärksammade videon här på MMAnytt.se

Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
2 Kommentarer
 • Lallarn
  12 June 2017 at 09:45

  Tönt! Du är en tönt!

 • Starfighter
  12 June 2017 at 11:26

  Money talks!

  Rätt roligt Imo dock att utmana någon som är obesegrad i 12 matcher när man själv förlorat mot Rory, sen att inte skriva under kontraktet? :-O kan ju bara vara cash money de e snack om här eller?

 • Svara