Foto via Michaelvenompage.com

Bellator vill arrangera ”Venom” Page vs. Paul Daley men en av dem vägrar skriva på

Det verkar inte som att Michael "Venom" Page vs. Paul Daley kommer att bli av. Enligt Page så har nu Daley tackat nej hela tre gånger.

Michael ”Venom” Page vs. Paul Daley är en hatmatch som byggts upp under några år men aldrig blivit av.

De två slagskämparna har gång på gång hamnat i luven på varandra och efter att Daley förlorade mot Rory MacDonald under Bellator 179 så utbröt ett bråk efter att Daley gått raka vägen mot Page som satt i publiken.

Page: Bellator försöker arrangera matchen men Daley vägrar

Enligt en video som Page skickade till MMA-journalisten Ariel Helwani så försöker Bellator att anordna matchen men att Daley vägrar skriva på.

Enligt ”Venom” Page så är det tredje gången som de försökt få till matchen, som i sådana fall skulle vara huvudmatch under en London-gala, men utan positiva resultat.

Nu säger ”Venom” Page att det var sista gången som han tänker försöker få till en match mot Daley och kallar honom bland annat för en besvikelse.

Se den uppmärksammade videon här på MMAnytt.se

Kategorier
Rykten & Skvaller om MMAz-Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]