Bellators turnering skakas om – svenske stjärnan mister sin motståndare

✔ Två av de största namnen tvingades ur den pågående turneringen ✔ Karl Albrektsson nobbas för turneringen

Den svenske lätt tungviktaren Karl “King” Albrektsson har blivit av med sin planerade motståndare på Bellator 268 – på ett något svidande sätt dessutom.

Albrektsson var inplanerad att möta litauern Julius Anglickas den 16:e oktober. Förra veckan blev det dock känt att den forne UFC-stjärnan Anthony “Rumble” Johnson tvingats dra sig ur den pågående lätt tungviktsturneringen på grund av sjukdom. Bellator meddelade nyligen att Anglickas nu fått chansen att fylla i för Johnson och möta den regerande mästaren Vadim Nemkov.

Det som är oerhört snopet för Albrektsson är faktumet att han inte fick erbjudandet – trots att han redan besegrat Nemkov samt den äldre brodern Viktor Nemkov. Albrektsson har ännu inte uttalat sig om ärendet.HETAST JUST NU


Turneringen har förlorat de två största namnen

Det sorgliga med den pågående lätt tungviktsturneringen är att de två största stjärnorna som var med från start nu båda två tvingats dra sig ur. Johnson besegrade brasilianaren Jose Augusto men är nu borta på grund av sjukdom.

Johnson skulle ursprungligen ha mötte UFC-stjärnan Yoel Romero i kvartsfinalen. Den drömmatchen ställdes dock in när Romero inte klarade läkarkontrollerna inför matchen.

Romero gjorde sin Bellatordebut i helgen mot den forne Bellatormästaren Phil Davis och förlorade ett delat domslut efter full tid.

De återstående semifinalerna återstår för lätt tungviktsturneringen, men mycket av intresset från fansen har svalnat sedan den först annonserades – inte minst från de svenska fansen som hade följt slaviskt om Albrektsson fick en chans.

Vem i Bellator borde Karl Albrektsson möta?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...