Ben Askrens totalsågning av Conor McGregor – tar heder och ära av stjärnan

✅ "Låt oss vara seriösa, McGregor har..."

Alldeles nyligen gick Dustin Poirier ut och sade att han gärna skulle möta Conor McGregor härnäst efter helgens förlust mot Khabib Nurmagomedov.

Läs mer: Medan du sov: Dustin Poirier vill gå retur mot Conor McGregor

Detta fick irländaren att reagera i form av en tweet, där han totalsågade “The Diamond”.

Nu lägger sig en annan UFC-stjärna i diskussionen. Det handlar om Ben Askren, som ifrågasätter McGregors utspel och tillägger att han borde vara “trevligare mot äldre”.

Relaterat: Skandalvideon – Här blir en äldre man slagen i ansiktet – av Conor McGregor!

– Du vill inte krossas av Khabib igen. Ta matchen mot Dustin och var glad för det. Och var trevligare mot äldre. Jag knockades av ett slag. McGregor fick stryk i 18 minuter av Khabib, och det kommer att se likadant ut nästan varje gång, skriver Askren.

– Låt oss vara seriösa. McGregor har tjänat för mycket pengar för att någonsin vilja att träna på en världsmästarnivå. Han blir inte yngre, den tiden är förbi, avslutar “Funky”.

Ben Askren inledde sin UFC-karriär med en vinst mot Robbie Lawler, innan han knockades efter bara 5 sekunder mot Jorge Masvidal i sin senaste match. Detta var det snabbaste avslutet i UFC:s historia.

 

Håller ni med Askren? Kommentera nedan!

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara