“Ben Askren är UFC:s mest överskattade fighter”

✅ Håller ni med legendaren?

Ben Askren har haft en minst sagt speciell inledning på sin sejour i UFC. Den tidigare obesegrade fightern inledde sin karriär mot den tidigare welterviktsmästaren Robbie Lawler och vann via submission efter ett riktigt kontroversiellt domslut.

Läs mer: Ben Askren hånad av flera – efter brutala knockoutförlusten!

Därefter är det säkert inte många som missade hur han knockades efter bara fem sekunder mot Jorge Masvidal – vilket är ett nytt UFC-rekord.

Nu menar den tidigare UFC-mästaren Tito Ortiz att folk tror för mycket om Askren. Så här svarade nämligen “The Huntington Beach Bad Boy” på frågan om vem han tycker är UFC:s mest överskattade fighter:

– Jag antar att det är Ben Askren, va? Han blev nyss knockad på fem sekunder i UFC. Jag skulle säga att det måste vara han. Jag menar, han får en hel del uppmärksamhet men den uppmärksamheten varade bara i fem sekunder. Han fick inte ens sina femton sekunder i rampljuset, säger Ortiz på Domenick Nati Show.

Möter WWE-stjärna

Ortiz, 44, har själv ett möte med den tidigare WWE-stjärnan Alberto del Rio på agendan. Den matchen kommer att gå av stapeln under Combate Americas fana.

Hittills står inget klart om när Askren förväntas gå sin nästa match, eller vem han kommer att möta.

 

Håller ni med Ortiz? Är Ben Askren UFC:s mest överskattade fighter?

 

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...