Ben Askren UFC
Från vänster: Dana White och Ben Askren. Foto: MMAnytt/ONE

Ben Askren besviken över att möta Lawler: “UFC vill se mig förlora”

✅ "Funky" ställs mot tidigare mästaren i UFC-debuten - ville möta någon annan

Det mesta pekar på att Ben Askren ställs mot den tidigare welterviktsmästaren Robbie Lawler i sin UFC-debut.

Läs också: Ben Askren vs Robbie Lawler på gång för UFC 233

“En trevlig kille”

Detta är en besvikelse, om man ska tro Askren själv. Ända sedan det stod klart att han lämnar ONE för UFC har “Funky” fört krig på sociala medier, där han utmanat ett flertal UFC-welterviktare han stör sig på. Men ingen av dessa heter Robbie Lawler:

– Det är lite utav en besvikelse, eftersom det finns så många andra fighters jag ogillar och vill snacka skit om. Sedan ger de mig någon som jag gillar, någon jag tycker är en riktigt trevlig kille. Jag vill inte snacka skit om honom. Han är helt enkelt en trevlig kille, förklarar Askren på Rudis wrestling podcast.

“Vill att jag förlorar”

Dessutom, menar Askren, är det helt uppenbart att han ställs mot Lawler för att UFC vill att han ska förlora sin debutmatch.

Askren har haft en hel del duster med Dana White genom åren, och nu önskar han att UFC-presidenten kunde vara ärlig och säga som det är – att han vill se Askren få stryk.

– Han är antagligen den i topp 5 som har störst chans att slå mig. Han har ganska bra wrestling och slår hårt. Om du vill att någon ska slå mig är han den bästa du kan hitta. Det är uppenbart att de vill att jag ska förlora. Dana White förnekar det, men han borde bara komma ut och säga att han inte gillar mig, att jag är en idiot och att han vill se mig få stryk. Det vore häftigt, och jag skulle inte ta illa upp över huvud taget, fortsätter han.

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
Ben AskrenSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...