Ben Askren vs Dillon Danis? Matchen kan ske på Fight Pass

✅ Herrarna har rykt ihop länge på sociala medier - nu har de erbjudits match ✅ Vem är den bättre grapplern?

Det har sedan en längre tid tillbaka pågått ett tjafs mellan nuvarande UFC-fightern Ben Askren och nuvarande Bellator-fightern Dillon Danis. Obesegrade Askren, somvar mästare i både Bellator och ONE Championship, har rykt ihop flera gånger med Danis – vän och träningskamrat till Conor McGregor. Då båda två tävlar i konkurrerande organisationer är en match herrarna emellan i stort sett omöjlig – men enbart om det gäller MMA.

RELATERAT: 

Grapplingorganisationen Polaris erbjöd nyligen bägge fighters att mötas i ett kommande evenemang, Polaris sänds för tillfället på Fight Pas världen över. Kort efter att de skapat inlägget delade Danis det – vilket antyder på intresse.

Askren kommer senast från en submissionvinst över den forne UFC-mästaren Robbie Lawler. Matchen blev dock kontroversiell och omdiskuterad, då det visade sig att Lawler inte alls var medvetslös och att domaren brutit matchen utan att han klappat ut. Innan UFC-debuten höll Askren titlar i både Bellator och ONE Championship.

Danis har hittills bara hunnit med en professionell MMA-match. Hans MMA-debut skedde i april förra året på Bellator 198 där han besegrade Kyle Walker via submission i den första ronden.

Vem hade vunnit en grapplingmatch mellan Askren och Danis?

Kategorier
Ben AskrenSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Sveriges BMF: Vem borde Fernando Flores möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...