Ben Askrens brutala förutsägelse: “Kommer få Jake Paul att hata sitt liv “

✔ "Jag har aldrig varit en boxare men..."

I helgen möter den forne MMA-mästaren Ben Askren YouTubestjärnan Jake Paul i boxning – och har en grym förutsägelse för hur matchen kommer gå.

Herrarna möts på lördag den 17:e april i en boxningsmatch anordnad av Triller – som senast satte ihop Mike Tyson vs Roy Jones Jr.


Missa inte: Jake Paul vs Ben Askren: Matchkort, svenska tider, stream och information


Paul vs Askren är en något polariserande match för många. Pauls kontroversiella och antagonistiska beteende har gett honom mycket uppmärksamhet. Det har dock också skapat en skara fans som enbart vill se honom förlora.

Hittills har Paul två segrar som boxare – dock inte mot någon legitim kampsportare. Först knockade han YouTube-rivalen AnEnsonGib och sedan den forne basketspelaren Nate Robinson.

Askren är en meriterade brottare och MMA-fighter men har aldrig ansetts vara en bra striker eller boxare. Hans MMA-stil har varit extremt brottningsbaserad och enformig.


HETAST JUST NU


I en intervju med BJPenn.com erkänner Askren att han aldrig varit en ordentlig boxare – men anser inte heller att Paul är det.

– Jag älskar fighting, jag har aldrig varit en boxare men jag älskar fighting. Och jag behöver inte spöa en riktigt bra boxare, jag behöver spöa Jake Paul, det ä vad jag betonar för alla.

Askren är relativt ärlig med sina fördelar och färdigheter. Askren tror inte ens att han kommer avsluta sin motståndare men har tror han kommer få Paul att ge upp.

– Han kommer bli mindre och mindre effektiv desto längre matchen går. Jag är inte en hastighetskille, desto längre matchen går desto bättre kommer jag bli, sade Askren. Jag tror detta är hur det kommer gå, medan fighten går kommer jag bli bättre och han kommer bli sämre. Jag tror inte ens jag kommer knocka honom, jag tror jag kommer få honom att hata sitt liv

– Han kommer inte att det finns bättre sätt än detta att tjäna pengar, fortsatte Askren. Detta är inte lika kul som att boxas med Nate Robinson eller den andra killen.

Askren är utan tvekan den mer meriterade kampsportaren. Paul har dock tränat med meriterade strikers som Jorge Masvidal och Mike Perry i förberedelse för helgens match.

Det är mycket som står på spel då många ser Askren som representant för MMA i mötet med Paul. Det återstår att se om hans erfarenhet och meriter kan överföras till boxningsringen.

 

Har Ben Askren rätt i sin förutsägelse om matchen mot Jake Paul?

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...