Medan du sov: MMA-veteranen gripen – för grovt narkotikabrott

✅ Bekämpade brott under namnet "Phoenix Jones"

Ben Fodor, adoptivbror till UFC-veteranen Caros Fodor, har gripits för grovt narkotikabrott.

Han ska tidigare under året ha sålt stora mängder MDMA och kokain till en polis som arbetade undercover.

Amerikanen fick stor uppmärksamhet mellan 2011 och 2014 när han, under namnet “Phoenix Jones”, arbetade som “superhjälte”. I staden Washington gick Fodor runt på gatorna och stoppade flera brott, som en del av gardet Rain City Superhero Movement.

Detta rapporterar TV-stationen KOMO.

Fodor har ett matchfacit på 8-3-1 och fightades senast i oktober 2017.

Mackenzie Dern klar för comeback – efter förlusten

Mackenzie Dern under UFC 224. Foto: MMAnytt

Den populära BJJ-mästaren Mackenzie Dern gjorde en oväntat snabb comeback efter graviditeten på UFC on ESPN+ 19 i oktober förra året.

Comebacken gick inte vägen, när hon förlorade mot Amanda Ribas via domslut. Dern, som är dotter till BJJ-legendaren Megaton Dias har nu skrivit på kontrakt för en ny match.

Hon tar sig an Ariane Carnelossi under UFC Lincoln den 25:e april. Carnelossi har ett matchfacit på 12-2-0 och förlorade i sin UFC-debut mot Angela Hill via TKO (cut) i tredje ronden i september förra året.

UFC Lincoln (även kallad UFC on ESPN+ 31) går av stapeln i Lincoln, Nebraska. Sedan tidigare är en spännande match i lätt tungvikt officiell för galan där Anthony Smith tar sig an Glover Teixeira.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara