Beneil Dariush kritiserar Charles Oliveira för hyckleri: “Han jagar enhörningar”

✔ "do Bronx" Oliveira drog sig ur matchen på grund av familjeskäl – anklagas för hyckleri!

Beneil Dariush är en av UFC:s minst kontroversiella fighters. Han går nästan aldrig till verbalt angrepp mot sina UFC–kollegor och hamnar sällan i hetluften. Under den senaste tiden har dock bägaren runnit över för Dariush då han kritiserat Charles ”Do Bronx” Oliveiras val att utmana Conor McGregor. 

– Han pratar om att möta Conor McGregor istället för att möta de riktiga utmanarna. Han vill slåss mot Nate Diaz och Conor samtidigt som han kritiserar faktumet att han själv inte fick en chans att slåss mot topp-5 fighters när han var lägre rankad. Jag tycker det är hyckleri och det stör mig, konstaterade Dariush i ”The Fighter vs. The Writer”.

– Jag förstår att media och UFC har sina planer för matchningarna, men det är frustrerande att han jagar enhörningar när det finns två självklara utmanare för bältet. Vi vet inte ens om Conor kommer gå match i år, det låter inte vettigt alls.

Dariush blev erbjuden att gå match mot Oliveira för två år sedan men matchen blev inställd då brasilianaren tvingades lämna återbud på grund av familjeskäl. Något som Dariush accepterade men senare blev fundersam över, eftersom Oliveira några månader senare skrev på ett nytt kontrakt för en match mot Tony Ferguson. 

– Vi skulle gå match den 12 oktober 2020, men Charles drog sig ur. Ett par månader senare ser jag att han ska möta Tony Ferguson istället för mig. Han sa någonting om familjeproblem och jag förstår att familjen alltid kommer först, men nu gör han samma sak mot mig som divisionens topp–fighters gjorde mot honom. 

Dariush skulle ha gått match mot topprankade lättviktaren Islam Makhachev men tvingades dra sig ur matchen efter att ha skadat sig. Nu är framtiden oviss för Dariush, som är öppen för att boka matchen mot Makhachev igen men samtidigt fundersam över Oliveiras inställning till mötet. 

– Jag är frustrerad över att jag skadade mig, om jag inte gjort det skulle inte allt det här hänt. Jag tror att Oliveira vill att vi ska mötas så att någon av oss knockar varandra så att han inte behöver oroa sig över oss båda. Jag är redo för att slåss i Abu Dhabi mot Makhachev, men matchen spelar ingen roll om Oliveira ska vänta på McGregor. 


HETAST JUST NU


 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Charles OliveiraConor McGregorSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 276Israel Adesanya vs Jared Cannonier


Söndag | 00:00 | UFC
1.22 - 4.50
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...