Ber om ursäkt – efter religiösa attacken mot Jon Jones

✔ Krisen har fått toppfightern att ändra sig helt

Corey Anderson har haft sina duster med UFC:s lätta tungviktsmästare Jon Jones, och bland annat attackerat dennes religiösa tro i intervjuer och på sociala medier.

Läs mer: Jan Blachowicz tokknockar Corey Anderson – Jon Jones reagerar starkt!

“Overtime” har bland annat anklagat Jones för att fejka sin tro på gud, och använda sin tro för att försöka framstå som en bättre människa.

– Mycket av hans bibelskit är fejk för mig, sade Anderson i en tidigare intervju med TMZ.

Ursäkten till Jon Jones

Nu verkar tiden i karantän under coronakrisen ha fått Anderson att tänka över saker och ting. I ett nyligt, långt inlägg på Instagram ber han nämligen Jones om ursäkt.

– Jag vill gå ut med en offentlig ursäkt till Jon Jones för alla mina tidigare inlägg och intervjuer om hans kristna tro. Under den här tiden har jag haft möjligheten att gräva djupt i min bibel, be och lära mig mer om att leva livet som ett av guds barn. Nu har jag lärt mig att jag borde ha tagit upp mina problem med honom direkt, i stället för genom media. Som en man kan jag erkänna att jag hade fel, och jag hade fel, skriver Anderson bland annat.

Läs också: Enkla anledningen – därför MÅSTE Jon Jones till tungvikt

Anderson var en av de hetaste kandidaterna att utmana Jones om titeln innan den brutala knockoutförlusten mot Jan Blachowicz tidigare i år.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...