Glada beskedet: Får betalt – efter inställda UFC London

✔ "Har räkningar att betala..."

Coronaviruset har under de senaste veckorna tvingat MMA-världen att ta till drastiska åtgärder. Bland annat så fick man ställa in UFC London, som skulle ägt rum den 21 mars – endast sex dagar före eventet.

Nu går flera fighters som var inbokade på UFC London ut på sociala medier. Där tackar man UFC för att de trots allt får ersättning för den uteblivna galan.

Dansken Nicolas Dalby, som skulle gått en högintressant match mot Danny Roberts, är en av de som visar tacksamhet mot UFC genom att skriva så här på Instagram:

View this post on Instagram

As a fighter AND a father & family provider I would like to take a moment to thank @seanshelby, @danawhite and @ufc for stepping up and taking care of us fighters from the cancelled #UFCLondon event! These times are taking a huge hit on all of us, even UFC. So I really commend you for helping us get through this tough period so we can take care of our families and stay ready to fight as soon as possible and once again put on exciting fights for the fans, in the best fight promotion in the world 🙏🏼❤️💪🏼 #Thankful | #GoodKarma | #StaySafe

A post shared by Nicolas “Lokomotivo” Dalby (@dalbymma) on

– Som fighter, pappa och försörjare till min familj vill jag passa på att tacka Sean Shelby, Dana White och UFC för att de kliver fram och tar hand om oss fighters som skulle varit med på UFC London. Dessa tider påverkar oss alla, även UFC. Därför vill jag hylla organisationen för att de ser till att vi tar oss igenom de här tuffa tiderna, så att vi kan ta hand om våra familjer och göra oss redo för att bjuda på underhållning i världens bästa fighting-organisation.

Inställt UFC London: “Har räkningar att betala…”

I podcasten Eurobash berättar Dalby vidare om ovissheten som coronaviruset orsakar för fighters i deras vardag – och menar att det inte är lätt.

– Det är frustrerande. Jag har räkningar att betala men är samtidigt ganska säker på att det här kommer att lösa sig på ett bra sätt. Allt jag vet är att min manager har en dialog med UFC, säger Dalby.

Flera fighters bekräftar nu via MMA Fighting att de får sin grundlön som kompensation för det inställda eventet. Med tanke på kostnaderna som ett förberedande fight camp innebär, är det glädjande att se hur UFC tar hand om sina atleter – i dessa osäkra tider.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...