BEVISET: Jorge Masvidal knockade Ben Askren på MINDRE än 5 sekunder!

✅ Tog det verkligen fem sekunder för Jorge Masvidal att knocka Ben Askren? ✅ MMAnytt testar - tar tiden under matchens gång!

UFC 239 var en av årets hittills bästa och mest underhållande UFC-galor, med flera explosiva avslut och minnesvärda händelser. Den som stal showen var dock Jorge Masvidals rekordsättande knockoutvinst över rivalen Ben Askren – ett avslut som skedde på endast 5 sekunder. Det dröjde dock innan domaren hann kliva emellan, och Masvidal hann få in två slag på en uppenbart medvetslös Askren. Det skapar därmed frågeställningen: var det verkligen fem sekunder?

RELATERAT:

Efter att ha granskat matchen och använt en timer för att fastställa när knockas och landar på kanvasen kan vi avslöja att den exakta tiden är tre sekunder – inte fem. I dagsläget finns det inga planer eller officiella uttalanden om att ändra resultatet på knockouten för att motsvara matchens slut.

Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Kan Masvidal få titelchans?

Masvidal har nu vunnit två raka matcher via brutal knockout. Tidigare i år tystade han hemmapubliken i London efter att ha avslutat Darren Till i den andra ronden. I dagsläget återhämtar sig den regerande welterviktsmästaren Kamaru Usman från skada, och ingen titelutmanare är utsedd. Masvidal kan ha gjort mycket för att smita före andra högt rankade welterviktare som lagkamraten Colby Covington, som har en match mot Robbie Lawler inbokad, och den forne mästaren Tyron Woodley. Det återstår att se vem Masvidal ställs mot härnäst.

 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara