Här “vinner” Big O sin MMA-debut – mot Nabbe Malki!

✔ Skandalscener och fulknep - bisarra MMA-fighten som lämnar alla förvånade!

De svenska underhållningsprofilerna Big O och Dash är kända för sin förortshumor. Nu har duon gjort en ny tvådelad videoserie på YouTube-kanalen Dash&BigO – där Big O gör sin MMA-debut mot stjärnskottet Nabbe Malki.

Det är ett parkeringstjafs som eskalerar och leder till en överenskommelse om att göra upp i en MMA-fight. Big O förstår först inte riktigt vad han ger sig in på – men får träningstips av den tidigare UFC-fightern Rostem Akman, som han också tar med sig i ringhörnan.

Två veckors förberedelser, en kaosartad presskonferens och en suspekt invägning senare drabbar Big O och Malki samman i en fight som får ett minst sagt oväntat resultat.

MMAnytt-reportern Ashah Tafari var med på plats både under uppladdningen och efterspelet. Spana in videorna nedan!

Del 1:

Del 2:

OBS! Om det inte redan framgått tydligt nog så är det här humorsketcher. Fakta som presenteras i klippen bör givetvis tas med en rejäl nypa salt.


RELATERAT: Se RMM-Jonas få stryk av Zebaztian Kadestam!


 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Nabbe MalkiRostem AkmanSenaste NyttUnderhållning

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...