UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor har gjort sig känd för sitt självförtroende, och hur han förutspått avsluten i sina matcher. Dock fick han senast äta upp sina ord och Bougamza känner själv att han inte vill göra likadant.

Bild: Conor McGregor publicerar budskap till Floyd Mayweather på Facebook

Conor McGregor spär på ryktesfloran om en boxningsmatch mot Floyd Mayweather ganska rejält med hjälp av en nyligen publicerad bild på sociala medier. Den irländske fightern är känd för att snacka skit om sina kommande motståndare. Nu riktar han en virtuell örfil mot Mayweather.

Ryktet om en kommande boxningsmatch mellan UFC-fightern Conor McGregor och den obesegrade boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather tog ny fart under gårdagen när Fox Sports medarbetare Colin Cowherd gick ut med uppgiften om att den omsusade matchen kommer att ske den 17 september i år i Las Vegas. Nu spär en av huvudrollsinnehavarna i detta drama, McGregor, på ryktesfloran genom att publicera en bild på Facebook med ett tydligt budskap till Mayweather.

Fotot är taget vid förarsätet på den irländske fighterns älskade Rolls Royce. Man ser McGregors ansikte speglas i rattens välpolerade metalldetaljer. Irländaren har som bekant gjort sig känd för att med trashtalk psyka sina kommande motståndare och den här bilden är inget annat än en virtuell örfil med Mayweather som adressat. Det hela handlar givetvis om vem av dem som har mest pengar på banken.

I bildtexten skriver McGregor så här.

“I smell like a brand new car,
wearing brand new clothes.
Why would I ever give a fuck,
about you gossiping hoes.
#TheFaceOfRollsRoyce
#50Rolls
#MoneyMcGregorWhatsFloydGonnaDo?
#TakeAllTheirNames
#DoNothing
@rollsroycecarsna
#ThanksForTheCheese”

Hur tror du att Mayweather kommer att reagera på detta? Kommer han att bry sig över huvudtaget?

Conor McGregor Rolls Royce MMAnytt

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
BoxningConor McGregorFloyd MayweatherNyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • tojo77
  25 May 2016 at 09:43

  Han verkar rikta sig mot gossiping hoes snarare än Flöjten, och han vet att Flöjten har några nollor till efter Greggans summa på kontoutdraget.

 • Adam Karlsson
  25 May 2016 at 10:41

  Som Greggan själv sade “he needs me more, i don’t need him” i en intervju nyligen. Ska Flöjten komma tillbaka så ska de vara mot en stor stjärna, inte en random boxare som ingen (internationellt folk) känner till.

  Inte för att jag vill see Greggan krossa en stjärna, men stjärnan måste fan dö nu. Är trött på pengaprattat från Flöjtens sida, även Greggans, men jävlar vad jag hatar Flöjtens snack. Morrrr… haha

 • DiRafe
  25 May 2016 at 11:48

  Jag tror verkligen att Floyd och Conor har snackat ihop sig och att det största ansvaret att sälja fighten, enligt överenskommelse, lagts på Conor.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  25 May 2016 at 11:56

  Det sista Conor ska prata med Floyd om är pengar. Sen framgår det inte att det var emot Floyd, snarare så att han riktade det mot “gossiping hoes”

 • Svara