UFC-stjärnan Ilir Latifi (vänster) och Albaniens president Ilir Meta (höger). Foto via Twitter/@Latifimma

BILDEXTRA: Här får Albaniens president finbesök – av Ilir Latifi

✅ Svenske UFC-stjärnan träffar albanska presidenten Ilir Meta ✅ Se bilderna från mötet här!

Svenske Ilir Latifi är född i Malmö, men uttrycker ofta en stor stolthet till sitt albanska ursprung och förutom sin svenska fanbase har “Lyftkranen från Rosengård” också ett massivt stöd från den Albanska befolkningen.

Nyligen fick den topprankade UFC-stjärnan en ärofylld chans att besöka Albaniens president – Ilir Meta. Kolla in bilderna från mötet nedan!

“An honor to sit down with the President of Albania, Ilir Meta”

Även Ilirs storebror, MMA-pionjären Arben Latifi, var med vid mötet (tryck på pilen till höger i Instagram-inlägget för att se nästa bild).

“Great honor meeting the President of Albania, Ilir Meta”

Omständigheterna kring mötet är oklara, men av bilderna och Ilirs uttalanden att döma verkar de ha roats av varandras sällskap.

Ilir Latifi (14-5, 1 NC MMA, 7-3 UFC) ) är idag rankad på fjärde plats i UFC:s lätta tungviktsdivision och står med en vinstsvit på två raka matcher. Sist han var aktuell avslutade han Ovince Saint Preux i brutal stil – och härnäst väntas han göra upp mot topprankade Glover Teixeira på UFC Fight Night 134 i Hamburg.


LÄS MER: VIDEO: Se Ilir Latifis brutala vinst över topprankade Ovince Saint Preux!

LÄS OCKSÅ: Ilir Latifi planeras gå toppmatch i UFC mot Glover Teixeira


 

Kategorier
Ilir LatifiSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...