Från vänster: Jeremy Stephens och Yair Rodriguez. Foton: Orlando Ramirez-USA TODAY Sports samt Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports.

Bisarra utspelet – inför infekterade mötet: “Måste dö – räknas inte annars”

✅ Grova hotet - efter övertrampet: "Är redo att detonera - tänker döda honom" ✅ Piken: "Försökte inte ens fightas"

Yair Rodriguez och Jeremy Stephens skulle ha gjort upp i huvudmatchen på UFC Mexico förra månaden – men matchen fick avbrytas efter bara sekunder och slutade i no contest. Matchen bokades därefter om till helgens UFC-gala, som äger rum i Boston under lördagsnatten svensk tid.

Detta efter att Rodriguez direkt under matchen petat Stephens i ögonen. Efter att matchen stoppades utbröt skandalscener i arenan, där fansen bland annat kastade öl på Stephens.

“Tänker döda killen”

Nu verkar det som att Stephens fortfarande är rejält förbannad på Rodriguez, som bland annat anklagade honom för att dra sig ur matchen för att han var rädd.

I en nylig intervju med MMA Junkie meddelar Stephens nämligen att han tänker “döda” Rodriguez i helgen – annars “räknas det inte”.

– Jag mår bra, och känner mig lugn. Jag är lugn som en bomb – och redo att detonera. Jag tänker döda den här killen. Om han inte dör så räknas det inte. Det är så jag tänker, säger Stephens.

“Försökte inte ens fightas”

Rodriguez håller sig dock lugnare – och tycker fortfarande att det var fel att matchen avbröts p.g.a. ögonpetningen.

– Enligt mig överväldigades han av situationen. Jag tycker att han kunde ha fortsatt fightas. Vi är fighters. Vi är här för att fightas, men om du går tillbaka och ser på hans kroppsspråk så ser du att han aldrig ens försökte fightas igen, säger Rodriguez.

Läs allt du behöver veta om helgens UFC on ESPN: Reyes vs. Weidman här.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...