Bisping varnar Conor McGregor: “Var försiktig – Cormier sliter sönder dig”

✔ "Det vore inget slagsmål, det vore mord" ✔ McGregors tweets - Skådespel eller blodigt allvar?

Den före detta UFC-mästaren Michael Bisping vet ett och annat om att vara kaxig och bråka med sina UFC-kollegor.

I kölvattnet av en ny Twitter-storm med Conor McGregor så höjer Bisping ett varningens finger till irländaren. I det senaste avsnittet av sin podcast Believe You Me säger Bisping att det inte vore särskilt smart för “The Notorious” McGregor att bråka med Daniel Cormier.

För skulle något hända så är det inte något snack om saken, Cormier skulle fullkomligen mörbulta McGregor.

 — Jag tänker bara säga detta: Var försiktig med vad du önskar dig, sade Bisping. Var försiktig med vem du muckar gräl med. Jag försöker inte vara respektlöst mot Conor McGregor, men det kvittar vilken typ av McGregor som dyker upp, även om det är dubbelmästaren Conor McGregor så kommer “DC” (Daniel Cormier) fullkomligen slita sönder dig!

— Han kan göra det med en hand, han kan göra det med endast ett öga, två ögon, inga ögon. Han kan göra det efter att ha druckit 25 Modelo-öl. Det vore inget slagsmål, det vore mord. Det vore misshandel.

Att Cormier skulle slå McGregor sönder och samman är inget att ens diskutera då det är en enorm storleksskillnad mellan dem. McGregor har som högst varit i welterviktsklassen medan Cormier spenderade slutet av sin MMA-karriär i tungviktsklassen.

Båda herrar har rönt stora framgångar i buren och är två av endast fyra fighters som hållit i UFC-titlar samtidigt.HETAST JUST NU


Varför gick Conor McGregor loss på Daniel Cormier?

I juli förlorade McGregor sin andra match i rad mot Dustin Poirier.

2021 skulle bli McGregors stora comeback-år men har istället kommit att sätta stora frågetecken kring superstjärnans karriär. Inte nog med att han förlorade trilogimatchen mot Poirier, McGregor förlorade via ett otäckt benbrott som kommer håller honom borta från buren under en längre tid.

McGregor gick från att vara UFC:s första dubbelmästare i slutet av 2016 till att bli av med båda titlar utan att ha försvarat dem. Medan lukrativa affärer har präglat den senaste tiden i hans liv så nederlagen hopat sig i hans proffskarriär.

Den senaste tiden har även McGregor skapat en rad av kontroverser på sociala medier genom att uttrycka sig nedlåtande om UFC-kollegor. I flera fall har det dock varit som replik när han själv känt sig kritiserad, som i fallet med Cormier.

McGregor kallade Cormier för “fulla jävla tjockis” och skrev flera personliga meddelanden där han ifrågasatte den forne tungviktsmästaren. Anledningen till att McGregor gick loss på Cormier kan möjligtvis förklaras med vilka “DC” är vän med.

Cormier är del av American Kickboxing Academy (AKA) som också är Khabib Nurmagomedovs gym, McGregors ärkefiende. Cormier är också från Lafayette i Louisiana, samma stad som Poirier härstammar från.

Det är dock svårt att ta McGregors kommentarer på allvar då han bland annat starkt kritiserar Cormier för att dricka alkohol inför ett evenemang som han skulle kommentera. McGregor har nämligen själv erkänt att han drack alkohol inför sin titelmatch mot Khabib i oktober 2018.

 

Tar du McGregors utspel seriöst?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...